Måndag

Den här bloggen känns lite halvdöd. Anledningen är att jag inte har någon riktig motivation till att skriva. Jag går varken igenom några emotionella hög eller låg. Allt är på en harmonisk, balanserad nivå som i ett avsnitt av sjunde himmeln; med små problem som går att lösa med några välvalda ord. Och vad kan jag säga om det här? DET SUGER. jag vill ha hög; jag vill ha låg, jag vill ha min jävla sinuskurva. Och inte en ekvation som ser ut som y=0. Jag vill ha plus, minus och tal.

Söndag

Åtta städer ditskrivna med en pyttig stil på en gul post-it lapp. Det kanske blir en, eller ingen, fyra eller till och med sju. Men på nått sätt är det lappen som behövs.

Söndag

Som vilken tjej som helst älskar jag lyxigt smink. Sånt där underbart, alldeles för dyrt som får en att känna sig bättre än alla andra. Sminket, då trots att det är hutlösa priser på det har man råd, till skillnad från väskan, skorna, klänningen, pälsen, strumporna. Så smink. Igån fick jag nytt. Trés bien.









Jag älskar dem svarta blänande förpackningarna med guld rand och den lilla svarta sametfickan som medföljer rouget. Jag älskar den lilla väsaren som man får med kajalen.  Jag älskar att färgen på rouget heter "in love", samt att det medföljer en spegel så att jag kan dra fram chanel förpackningen lite då och då bara för att titta till det övriga sminket och applicera lite läppglans. Jag älskar att recensionerna på internet är enbart positiva och jag älskar, framförallt , anvisningen till hur man ska stänga eye-linern - det är ju ack så omtänksamt!:



Så ikväll ska jag bära mina nya älsklingar för första gången och förhoppningsvis glömmar jag inte hur man stänger locket!.

Måndag

Idag har jag en snygg-dag, eller rättare sagt en snygg-kväll. Trots att jag inte tvättat mitt hår sen fredagmorgon (dont worry; jag har duschat sen dess!), finnarna på min panna har förökat sig och mina fötter är i ett sådant stadium att man inte kan beskriva dem om man inte vill ge sig in på djupa realistiska eller naturalistiska tolkningar.

Men en snygg-kväll. Det är synd att jag bara ska ligga och sova. Jag vill inte sminka av mig!
God Natt.

Måndag

Och så mycket ska jag inte blotta mig. Nej.


Söndag

Ur fokus. Obalanserad.

När jag är i sådana här sinnestillstånd inbillar jag mig alltid att det vore skönt att prata med vissa personer. Det är människor jag aldrig pratat med på riktigt. Eller som jag pratat med för länge länge sen. Människor med en dragningskraft. Ibland har det hänt att jag talat med en sådan individ. Oftast har jag blivit besviken, tillmät dem för stor betydelse.

Men jag kan inte sluta tänka på promenader på kyrkogårdar; ack varför måste du vara en sådan jävla idiot? Och vad fan är denna lilla stolthet jag har i min kropp bra för.

Jaja ur fokus. Obalans. Blajj blajj. Jag älskar att sova den senaste tiden. Det är så skönt att drömma.


Söndag

Så nu har jag vart i skärgården. Det regnade och var hemskt väder, förutom på torsdageftermiddag när H. och jag  skulle hem. Jag har ätit otroligt god mat och druckit äckligt vin, förutom den flaskan vi tog oss efter att dem andra åkt hem. Men efter det fungerade även det äckliga. Man kan ju kanske säga att det fungerade lite för bra om man vill. Hunden tyckte om mig, en röd stuga, utsiktsberget, bastu, östersjön och en middag på playboymansion.


Jag är på väskjackt. Letar efter det perfekta mönstret. Imorgon är en ny dag och då ska jag söka vidare. Kulturellt var ordet. Ja.

Måndag

Imorgon ska jag ut i Skärgården. Planerar att klä mig som svensk sommar. Tror dock inte att vädret tillåter det. Så då blir det svensk fjortis i mjukisbyxor istället.


Pans Labyrint

Fin. Hemsk. Fin. Hemsk. Fin. Hemsk.

Underbar.






























NU JÄVLAR

Jag har fått en nu jävlar motivation. Så "NU JÄVLAR". Obegränsad med tid och obegränsad med motivation. Jag sparar till och med parantesen "för stunden". Det kan inte slå fel. Det slog inte fel förra gången heller. Och nu har jag ännu mer tid. NU JÄVLAR.

Fredag

Idag vill inte bilduppladdningen samarbeta, så det får bli imorgon.

En person ringde. Konstigt, med tanke på min sinnesstämmning dem senaste dagarna. Konstigt med tanke på tankarna om nästa gång som jag formuleraded. Konstigt med tanke på att jag inte tänkt på honom på veckor, kanske till och med månader - men gjorde det igår. Ja några konstiga samanträffanden.

Men det bekommer mig inte, så jag tryckte på röd lur.

Fredag

Och lite halvfilosofiskt sådär kan jag ju brista ut i ett "Å och man vet aldrig när sista bilden tas - så posa som fan och ta massa massa bilder - de som verkar värda att spara är inte det, och dem andra är guld värda."

Fredag

Sitter och bökar med olika bildredigeringsprogram. Datorn stannar lite då och då och vill inte riktigt längre. Denna första sommarlovsvecka har varit rofylld och bra. Olika element som har avlöst varandra och gett en bra helhetsbild. Inge fest nej; mest vardagliga sysslor. Som att läsa böcker, kolla på dålig TV, spela minigolf i solen, bli lite glad på 2 glas gott vin från Österrike och gå och köpa USB minnen, bränna ryggen alldeles förfärligt så att man ser ut som en tysk på Grekland, sitta på McD och fik i timmar med personer man inte träffat på månader, intervjuvas för jobb som verkar passande, få hem betyg som man är stolt över. Joo dessa dagar från VRG har hittills varit bra. Dem går just i den takt jag vill. Titta lite film, laga lite mat, fixa med lite bilder, och imorgon ser vi vidare vad som händer då.

DON'T JINX IT ALEXANDRA.

Torsdag

En dröm värd för Freud att tyda.

Men jag kände mig så trygg.

Onsdag

Fick hem mitt betyg. 19.2 (19.38 om man får ta bort Idrott och Hälsa A). Fy fan vad jag är bra! :D

RSS 2.0